Maximale subsidie voor jouw innovatieproject op basis van no cure no pay!

35% tot 50% subsidie voor innovaties!

Ben jij een ondernemer in Friesland, Groningen of Drenthe met een innovatief idee waarvoor je een prototype wilt gaan ontwikkelen? Dan is de VIA 2019 wat voor jou! 

De VIA-subsidie is per 11 juni 2019 veranderd, mede doordat er een apart budget is vrijgemaakt voor softwareprojecten.

Voor software innovaties hoeft de innovatie niet nieuw voor de wereld hoeft te zijn, maar nieuw voor de onderneming. Daarnaast is samenwerking niet meer mogelijk, waardoor het maximale subsidiepercentage voor softwareprojecten 35% is. Tevens is de maximale subsidie voor softwareprojecten € 50.000,- geworden per project, waarbij je de VIA 2 keer per jaar mag aanvragen.

Voor niet-software innovaties is de maximale subsidie € 100.000 per project en is samenwerking wel mogelijk, wat kan zorgen voor een subsidiepercentage van 50%. Hierbij mag eveneens de VIA 2 keer per jaar aangevraagd worden.

De subsidie heeft een relatief lage drempel; dus waar wacht je nog op met je innovatieve idee? Neem gerust contact met mij op via de quickscan, de contactpagina, 0646652859 of martijn@maxub.nl en vraag naar mijn whitepaper over de VIA 2019!

Tot 7% belasting betalen interessant voor jou?

Door middel van de Innovatiebox hoef jij straks nog maar 7% vennootschapsbelasting te betalen!

Ben je gevestigd in Nederland en lijkt minder belasting betalen jou interessant? Het is mogelijk als het project in aanmerking komt voor de WBSO. 

Omdat dit traject maatwerk vereist kan het handig zijn contact op te nemen met een ervaren adviseur hieromtrent. Ik heb goede ervaringen met en hoge slagingspercentages bij beide subsidies. Neem daarom gerust contact met mij op via de quickscan, de contactpagina, 0646652859 of martijn@maxub.nl en vraag naar mijn whitepaper over de Innovatiebox!

Grote investeringen in Oost-Groningen subsidiabel!

Doe je een grote investering zoals een machine of een gebouw? Ben je daarnaast gevestigd in 1 van de Noord-Groningse gemeenten: Oldambt, Menterwolde, Veendam, Pekela, Bellingwedde, Stadskanaal of Vlagtwedde? Dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor de LEADER Oost-Groningen!

De maximale subsidie is € 100.000,-, met een subsidiepercentage van 40%. Een subsidie wordt dus maximaal gefinancierd tot € 250.000,- aan totale kosten.

De deadline voor de subsidie is elk kwartaal, omdat de subsidie verlenende instantie ruim van te voren contact wil hebben over het plan is het aan te raden om snel te handelen. MAXUB kan snel voor jou handelen door de opgebouwde ervaring met de regeling via de quickscan, de contactpagina, 0646652859 of martijn@maxub.nl en vraag naar mijn whitepaper over de LEADER Oost-Groningen.

Copyright Maxub 2018