Maximale subsidie voor jouw innovatieproject op basis van no cure no pay!

Wil jij ook een flinke belastingkorting?

Wil jij ook een flinke belastingkorting? Dit kan als je innovatieve werkzaamheden uitvoert in jouw bedrijf!

Voor ondernemers die werken aan een innovatief prototype dat vernieuwende technische knelpunten voor de onderneming met zicht meebrengt is er de WBSO. Eenmanszaken / vof's krijgen een extra belastingaftrek en B.V.'s en medewerkers hoeven minder tot zelfs geen loonheffing meer te betalen. Ben je gevestigd in Nederland en lijkt minder belasting betalen jou interessant?  

Omdat dit traject maatwerk vereist kan het handig zijn contact op te nemen met een ervaren adviseur hieromtrent. Ik heb goede ervaringen met en hoge slagingspercentages met de WBSO subsidie. Neem daarom gerust contact met mij op via de quickscan, de contactpagina, 0646652859 of martijn@maxub.nl en vraag naar mijn gratis whitepaper over de WBSO!

Tot 7% belasting betalen interessant voor jou?

Door middel van de Innovatiebox hoef jij straks nog maar 7% vennootschapsbelasting te betalen!

Ben je gevestigd in Nederland en lijkt minder belasting betalen jou interessant? Het is mogelijk als het project in aanmerking komt voor de WBSO. 

Omdat dit traject maatwerk vereist kan het handig zijn contact op te nemen met een ervaren adviseur hieromtrent. Ik heb goede ervaringen met en hoge slagingspercentages bij beide subsidies. Neem daarom gerust contact met mij op via de quickscan, de contactpagina, 0646652859 of martijn@maxub.nl en vraag naar mijn whitepaper over de Innovatiebox!

Copyright Maxub 2023